Home 9 Website content beheer

Website beheer voor een actuele website

Wil je het toevoegen en wijzigen van teksten, afbeeldingen, blogs, nieuws, vacatures en kleine aanpassingen graag uitbesteden? Geen probleem. Ik kan content plaatsen en aanpassingen doen aan je website wanneer dat nodig is. Dit kan op basis van mijn uurtarief maar ook via handige strippenkaarten die ik heb samengesteld. Snel, efficiënt en gemakkelijk.

Strippenkaarten

Voor opdrachten van minimaal 5 uur kun je kiezen uit onderstaande strippenkaarten. Zo blijft je website altijd actueel voor bezoekers. Los van de strippenkaarten hanteer ik voor het beheren van je website een uurtarief van €60.00 exclusief BTW.

Met een strippenkaart voer ik de volgende werkzaamheden uit:

  • Plaatsen en wijzigen teksten en afbeeldingen
  • Blogs, nieuwsitems, vacatures of andere publicaties plaatsen
  • Aanpassingen layout en kleuren
  • Plaatsen van diensten of producten
  • SEO werkzaamheden voor verbeteren online vindbaarheid

Waarom website beheer uitbesteden?

Ik zorg ervoor dat je website fris en actueel blijft voor bezoekers.

Plaatsen en wijzigen teksten en afbeeldingen

Ik plaats of wijzig teksten en afbeeldingen wanneer jij dat aangeeft.

Blogs, nieuwsitems, vacatures of andere publicaties plaatsen

Ik voorzie je website van nieuwe publicaties wanneer jij dat wilt.

Plaatsen van diensten of producten

Niet in de gelegenheid om nieuwe producten of diensten te plaatsen? Ik verzorg het graag.

Kleine aanpassingen aan layout

Wil je een aanpassing aan je website layout. Geen probleem. Ik regel het.

Aanpassen van kleuren

Toch een kleurtje anders? Ik pas de kleuren desgewenst aan.

Voordelig met een strippenkaart geregeld

Geen gedoe met offertes of uurtje factuurtje. Alles snel geregeld met een voordelige strippenkaart.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag vrijblijvend een offerte aan. Ik neem z.s.m. contact op om je wensen te bespreken.